Tilaus- käyttö- ja toimitusehdot

 

Alla olevat ehdot koskevat tämän verkkosivun käyttämistä sekä tuotteiden tilaamista. Tämä tarkoittaa sitä että vieraillessasi Yrttilato.fi sivustolla hyväksyt nämä ehdot. Ole hyvä ja tutustu niihin huolellisesti.

 

Ikä

 

Tehdäksesi tilauksen verkkokaupastamme sinun tulee olla 18 vuotta tai vanhempi. Jokainen tilaus käsitellään näin ollen tämän ehdon alaisesti.

 

Tuotteet

 

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Tilauksen minimisumma on 20€+6,80€ pk = 26,80€

Kaikki myymistämme ulkomaisista yrteistä ja uutteista esitettävät ja löytyvät tiedot mukaan lukien linkit toisille sivustoille ovat tarkoitettu ainoastaan tieteellisiä ja opetuksillisia tarkoituksia varten eikä niitä koskaan pidä tulkita erityisiksi suosituksiksi tuotteidemme käyttämiseksi.

Osa myymistämme yrteistä ja ekstrakteista luokitellaan kasvitieteellisiksi näytteiksi eikä niitä myydä elintarvike- tai kosmetiikkakäyttöön. Tuotteidemme käyttäminen ja käyttötarkoitukset perustuen historiallisiin kasvien käyttötapojen kuvauksiin on asiakkaan omalla vastuulla.

Vaikka pyrimmekin myymään ainoastaan korkealaatuisimpia saatavilla olevia tuotteita ja toimittamaan ainoastaan taattuja ja varmasti oikein tunnistettuja kasvimateriaaleja, emme voi taata tuotteiden tehoa ja turvallisuutta siinä tapauksessa että asiakas päättää käyttää niitä sisäisesti tai ulkoisesti. Emme voi tällöin myöskään korvata tuotetta tai ottaa vastuuta niiden vaikutuksista tai vaikutusten puutteista.

Kaikki rohto- ja elintarvikekäyttöön tarkoitetut yrtit myydään Suomen elintarvikelainsäädännön mukaisesti joko ravintolisinä tai kosmetiikkatuotteina joiden mukana toimitetaan asianmukaiset käyttöohjeet ja pakkausmerkinnät.

 

Ulkopuoliset nettisivut

 

Emme voi ottaa vastuuta kolmansien osapuolten sinulle esittämien tietojen paikkaansa pitävyydestä. Tuotteidemme käyttötarkoitukset ja käyttäminen perustuen kolmansien osapuolten tietoihin on näin ollen asiakkaan omalla vastuulla. 

 

Tekijänoikeudet

 

Kaikki sivuillamme estitettävä sisältö on tekijänoikeuden alaista materiaalia. Jälleenlevittäminen, uudelleen julkaiseminen tai sisällön kaupallinen käyttö on nimenomaisesti kielletty ilman Trans-Seed Ky:n lupaa. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Maksutavat

 

Tällä hetkellä hyväksymme maksutavoiksi ennakkomaksuna suoritettavan tilisiirron (sovittava sähköpostitse erikseen), sekä PayPal ja Checkout maksupalvelut joka kattaa kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut ja luottokortit. Toimitamme tilaukset ensi tilassa maksusuorituksen saapumisesta. Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta.

 

Toimitustavat

 

Lähetysten toimittamiseen Suomeen käytämme Suomen Postia ja Schenkeria, tarvittaessa lähettipalveluita lisämaksusta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelinnumeroon tai kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Lähetysten toimittamiseen Suomen ulkopuolelle käytämme Viron Postia.

Huom! Suomen Posti, Schenker sekä Viron Posti tarvitsevat oikean puhelinnumeron pakettien saapumisilmoituksen lähettämistä varten! 

 

Toimituskulut

 

Pakkaus- ja toimituskulumme ovat kiinteä 6,80€ Suomen sisäisiin toimituksiin ja ulkomaille Viron postin kautta 13,50€ 2kg painoon asti. Toimitamme yli 100€ tilaukset Suomeen ja yli 130€ ulkomaille veloituksetta.

 

Myyntialue

 

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan tarvittaessa kaikkialle maailmaan.

 

Toimitusaika

 

Tilaukset toimitetaan postiin maksusuorituksen saavuttua 1-3 arkipäivän aikana.

 

Viallisen tuotteen palautus/Tuotteen palautusoikeus

 

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta yrttilato(at)trans-seed.fi tai puhelimella numerosta +358 46 9234 204. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen ellei toisin sovita. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus.  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton ja siitä tulee olla sovittu etukäteen kauppiaan kanssa. Palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella ellei kyseessä ole viallisesta/vanhentuneesta tuotteesta johtuva palautus.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

 

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös meihin yhteyttä, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

 

Yhteystiedot

 

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta yrttilato(at)trans-seed.fi

- Puhelimella numerosta +358 46 9234 204 (ma-pe, klo 12-17)

Skype: Yrttilato.fi